Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ματαιώθηκε η ημερίδα του Σαββάτου 5/2/2011

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται ότι ματαιώνεται η προγραμματισμένη επίσημη Ημερίδα Στίβου, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κλειστό Στάδιο της Παιανίας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.
Ο ΣΕΓΑΣ ξεκίνησε φέτος τις σχετικές έγγραφες και προφορικές παραστάσεις προς τον κ. Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά , επισημαίνοντας ότι οι, λόγω «Καλλικράτη», θεσμικές και Διοικητικές αλλαγές, επιβάλλουν ώστε ειδικά φέτος η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της εγκατάστασης, να ολοκληρωθεί μέχρι 31/12/2010.
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε δυνατόν μέχρι σήμερα, παρά τις προσπάθειες της αρμόδια γενικής διεύθυνσης της ΓΓΑ και το χειρότερο είναι ότι οι αρμόδιοι δεν μπορούν να εγγυηθούν ούτε και πότε αυτό θα γίνει.
Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη και την διαμαρτυρία του, γιατί σε ένα ακόμη θέμα η ΓΓΑ δεν μπορεί να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Αθλητισμού. Πολύ περισσότερο που το συγκεκριμένο θέμα, δεν άπτεται των σοβαρών περικοπών στην χρηματοδότηση του Αθλητισμού.
Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει επίσης την αγανάκτησή του και για τον πρόσθετο λόγο ότι λόγω αυτής της κατάστασης υπονομεύεται και ακυρώνεται η προσπάθεια των Αθλητών μας και των Προπονητών τους, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο έδωσαν βροντερό και ελπιδοφόρο μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την δυναμική του Ελληνικού Στίβου στο πλαίσιο τόσο του Εθνικού, όσο και του Διεθνούς Αθλητισμού.
Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι του Ελληνικού Αθλητισμού θα αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να μην ματαιωθεί και το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου του Στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου