Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ


Για 14η διαδοχική χρονιά, το ίδρυμα Λεβέντη στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και προκηρύσσει διαγωνισμό, απονέμοντας 25 υποτροφίες σε αθλητές ατομικών αγωνισμάτων. 
Οι άνθρωποι του ιδρύματος συνεχίζουν με το ίδιο πάθος την προσπάθεια τους, εξασφαλίζοντας σε μερίδα αθλητών, ουσιαστικούς πόρους, απαραίτητους να συνεχίσουν το αθλητικό τους έργο.

Κάθε υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 4.000 ευρώ και απευθύνεται σε αθλητές ολυμπιακών ατομικών αθλημάτων, από την Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν υποψηφιότητα αθλητές και αθλήτριες, που κατέκτησαν μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,  τα δύο τελευταία χρόνια. Επίσης προτεραιότητα στην επιλογή, έχουν οι αθλητές που δεν έχουν χορηγούς. Αίτηση μπορούν επίσης να καταθέσουν και αθλητές που έχουν χορηγηθεί από το ίδρυμα στο παρελθόν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 30 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος (Πατησίων 141, τηλ: 210 8651708) ενώ μπορούν να επισκεφθούν και την σελίδα του ιδρύματος στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.agleventisfoundation.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου