Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ KIDS ATHLETICS ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Την στήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην συνέχιση της επιτυχημένης εκτέλεσης του προγράμματος Kids Athletics σε όλη τη χώρα έχει ζητήσει η ομοσπονδία.
Όπως έκανε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής,  στην έναρξη των εργασιών της ΕΠΑΚΑΒ, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την IAAF προκειμένου ο ΣΕΓΑΣ να παραλάβει το ποσό των 100.000 δολαρίων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (2016-2019, 25.000 τη χρονιά) προκειμένου να διευρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη δράση του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Με τα χρήματα αυτά η ομοσπονδία θα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στην αγορά νέου εξοπλισμού, να εκπαιδεύσει ακόμη περισσότερους τεχνικούς σε όλη τη χώρα και φυσικά να συνεχίσει απρόσκοπτη εκτέλεση του προγράμματος σε κάθε γωνιά της χώρας.
Η Ελλάδα θεωρείται από της χώρες πρότυπο σε ότι αφορά την εκτέλεση του προγράμματος, κάτι που αποδεικνύεται από τις αναφορές που γίνονται σε αυτήν σε συνέδρια της IAAF με σχετικό θέμα.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως με βάση τον αριθμό των παιδιών που έχουν περάσει από το πρόγραμμα η χώρα μας είναι στην τρίτη θέση της Ευρώπης μετά τις Πολωνία και Πορτογαλία.

Το Kids Athletics χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες του πλανήτη ως βασικό εργαλείο προσέλκυσης μικρών παιδιών στο χώρο του στίβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου